sohbetreklam

Gönderen Konu: Sadakat programı neye dayanıyor?  (Okunma sayısı 11554 defa)

Çevrimdışı fifari

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
Sadakat programı neye dayanıyor?
« : 09 Aralık 2021, 19:19:04 »
Kurumun bir başka özelliği de katmanlı bir bonus programıdır. Başlangıçta acemi çok fazla almaz. Ödül seti, frispinler, para yatırma teşvikleri ve haftalık nakit geri ödeme ile sınırlıdır. Diğer ayrıcalıklar, sıralama belirlendikçe açığa çıkar.

Derecelendirme puanlarına pin noktaları denir. Bunlar, bir kumarbazın aşağıdaki eylemler için alabileceği puanlardır:

Mevduat açma. Her yeni şarj işlemi bir ila 12 puan arasında bir puan kazanacaktır. 25000 ruble cinsinden mevduat için maksimum puan sayısı atanır.
Kişisel profilinizi doldurma. Oyuncu, kendileriyle ilgili bilgileri tam olarak belirleyebilir, kimliğini doğrulayabilir ve bunun için cüzdanınıza birkaç düzine puan alabilir.
Uygulamayı indirin. Pın Up yukle , diğer lisanslı kuruluşlar gibi, bir müşteri programı aracılığıyla oynamayı teklif eder. Bu, Roskomnadzor ile sorunu otomatik olarak çözer ve ek kredilerin etkinleştirilmesine yardımcı olur.
Turnuvalara ve ödül etkinliklerine katılın. Kazan-kazan çekilişinde maksimum puan sayısı kazanılabilir. Kulüpte 5000'den fazla ruble harcayanlara bilet verilir.
Sadakat programı, 9 statüden oluşan bir piramittir. Bu merdivenden ilerlemek aşağıdakileri ifade eder:

Sonraki mevduatlar için kullanıcı hesaba daha fazla puan alır. Bununla birlikte, döviz kuru artıyor. Bu paralar sadece başlıkları satın almak için değil, aynı zamanda gerçek ruble almak için de gereklidir.
Kişisel ödüllerin sayısı artar. Bu, dahili sohbette gönderilen bireysel kuponlarla ilgilidir. Bu promosyon kodlarıyla, frispinleri etkinleştirebilir ve bunları asgari ücretlerle geri kazanabilirsiniz.
Çekilme limitleri genişletiliyor. VIP oyuncuların, birkaç ay boyunca büyük bir miktarın tam olarak aktarılmasını beklemek yerine, ikramiyelerin bir seferde çekilmesine izin veren kişisel bir yöneticisi vardır.