sohbetreklam

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - RotaSız

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22
61
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Samsun'da İş Dünyası ile Buluşma programına katılarak bir konuşma yaptı. Bakan Albayrak konuşmasında dar gelirli vatandaşlar özelinde bir müjde verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıklamalarında asgari ücret ile çalışan vatandaşları konut sahibi yapacak modelin finansman altyapısını tamamladıklarını vurguladı.

62
Siirler / 1 Ülkücü kız sevdim
« : 04 Kasım 2019, 07:47:11 »
bir ülkücü kız sevdim
vuruldum gözlerinin karasına
dağılan saçlaranın teline vuruldum
gözlerinin hapsinde buldum aşkı
araladım gönül kapısını
içimdeki yangına su serpsin diyebir ülkücü kız sevdim
yiğit mi yiğit
bu asırda zor bulunan
yani delikanlı yürekli
mangal yürekli
türkiyem gibi bir kız sevdimülkücü bir kız sevdim
ben divane bozkurt
o deli asena
dayansın artık dağlar
yıkamazlar sevdamı
ipe götürselerde
kurşuna dizselerde
vazgeçmem asla ondan
yalnız tek feryadım var
o da ayrılıktanbir ülkücü kız sevdim
ela gözlerinde üç hilal
yüreğinde masum bir heyecan
gönül kabemdir o
baharda açan gurbet gülümdür o
peteğimdir balımdır obir ülkücü kız sevdim
sesini kattım soluğuma
ılık ılık nefesini hissettim
o ne sesti ama
yağmur gibi berrak
toprak kadar sadık bir sesti
yarabbim can vermeden evvel
onu bir kez görmeyi nasip etbir ülkücü kız sevdim
moskof diyarlarında yaşayan
ama türkü ve türklüğünü unutmayan
türkiyem gibi saf ve temiz olan
bir ülkücü kız sevdim

63
Son dakika Haberleri / El-Bağdadi ve küresel kumpas
« : 30 Ekim 2019, 15:38:38 »
Suriye iç savaşını derinleştiren en önemli faktörlerden biri DEAŞ terör örgütüydü. Küresel ve bölgesel bir aparat olarak birçok işe yaradı. Büyümesinde bölge sosyolojisindeki "öfke" gerekçe gösterilse de asıl görevi başkaydı ve onu "harfiyen" yerine getirdi.
ABD, onun sayesinde Suriye'ye yerleşti. AB ülkeleri için hem Suriye'yle ilgilenme gerekçesi oldu hem de ABD tarafından tehdit edilme aracı.
Eli kanlı Esad rejimi bile büyük oranda onun sayesinde ayakta kaldı.
Ama en önemlisi küresel güçlerin Türkiye'ye ve İslam'a karış bir operasyon aracı olarak kullanmasıydı. Özellikle Türkiye'ye yönelik.
Ankara, İstanbul ve Suruç başta olmak üzere birçok yere direkt saldırdı. PKK/YPG'yi de Batı'nın gözünde "seküler kahraman" yaparak terörün güç kazanmasını sağladı.
DEAŞ'ın yaptığı her eylem, PKK/YPG ve HDP'ye inanılmaz bir propaganda fırsatı verdi ve onlar da bunu akıl hocalarıyla birlikte ustaca kullandı. Türkiye'deki bazı muhalefet partileri ve FETÖ de buna destek verdi.
O günlerde de yazdım, DEAŞ rotasını önce Sincar'a sonra Kobani'ye boşuna çevirmedi. Dünyaya ve Kürt sosyolojisine "Rojava devrimi" pazarlanırken, Kobani vandalizmiyle 53 insanımız katledildi ve çözüm süreci bitirildi.
Bununla da yetinilmedi, emperyalistlerin silah desteğiyle bu sahte devrim, Diyarbakır'dan Şırnak'a "hendek" kirli tezgahıyla taşınmak istendi. Türkiye buna izin vermeyince de hemen devreye FETÖ girdi ve 15 Temmuz 2016'daki o kanlı darbe ve işgal girişimi yaptı.
Şimdi geldiğimiz noktaya bakın, Türkiye bunları atlattığı gibi en son yaptığı Barış Pınarı Harekâtı'yla bu küresel kumpası tamamen bozdu.
Ve hem Suriye'de hem bölgede yeni bir sayfa açtı.
DEAŞ'ın elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin ABD tarafından öldürüldüğünün açıklanması bu yeni sayfaya, Trump ve derin ABD'nin bir hamlesi. Oysa dünya âlem biliyor ki, DEAŞ bu topraklardan daha çok Batı laboratuvarlarının bir ürünü.
Bu gerçeği en net biçimde söyleyen de bizzat Trump'tı:
"Başkan Obama'yı ve (Hillary) Clinton'ı IŞİD'in kurucuları olarak niteliyorum. Onlar örgütün kurucularıdır."
ABD birkaç yıl içinde bu noktadan DEAŞ'ın misyonunun bittiği bugünkü noktaya geldi. Bu da hem Trump'ın hem de "derin ABD"nin işine geldiği için oldu.
Tablo çok net; Trump, El-Bağdadi operasyonuyla, Suriye'de iflas eden ABD siyasetinin üstünü örterek, hem Pentagon'u susturuyor, hem de onların kendisine yönelttikleri "Bizi Türkiye'ye karşı geri adım atmak zorunda bıraktın" eleştirisini püskürtüyor,
Tabi işin asıl kaymağını da seçimde yemek koşuluyla. Artık elinde Hollywood filmlerine taş çıkartacak bir hikaye var. Önümüzdeki yıl bu hikayenin farklı versiyonlarını bol bol izleyeceğiz. Operasyon görüntüleri bir yana, sadece o köpek olayından bile birkaç dizi çıkarır.
Bu son, Türkiye'ye ve bölgeye yönelik başka planların devreye sokulmayacağı anlamına gelmiyor. İlk sırada Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı terör örgütü yöneticilerinden "Mazlum Kobani" kod adlı Ferhat Abdi Şahin var. PKK'da yöneticilik yapmış, onlarca terör eylemine imza atmış Şahin, küresel bir akılla bugünlere hazırlanmış biri. Bir süre ortadan kaybolması da bunu gösteriyor. Kod adı üzerinde bile çalışılmış. Bu tezgahtan Kürtlere, bölgeye hayır gelmeyeceğini görmek için "Rojava devrimi"ne, o devrim nedeniyle göç etmek zorunda kalanlara, PKK-YPG aklının neler yaptığına bakmak yeterli.
Ya da şu soruların cevabını vermek; Türkiye'deki 350 bin, Irak Kürt Bölgesinde de 300 bini aşkın Kürt, o bölgeye neden geri dönmedi? Suriye'deki 16 Kürt partisinden 30'a yakın siyasetçi neden PYD tarafından cezaevinde tutuldu?

64
Son dakika Haberleri / Sigarada tek tip paket uygulaması
« : 21 Ekim 2019, 17:42:53 »
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Artık sigara paketlerinin üzerinde hiçbir ilgi çekici, özendirici hiçbir unsurun bulunmasına müsaade etmeyeceğiz. Açık alan yerine açık sınırlanmış alan tarifi üzerinde çalışıyoruz. Yurt dışında oldukça yaygın olan ve 'duman odaları' diye tarif edilen sigara içme ortamlarını biz de devreye alacağız." dedi.

Rize Tanıtım Günleri'ndeki konuşmasında, vatandaşlara sigara bağımlılığı uyarısı yapan Erdoğan, "İlla bir şey içecekseniz işte size çay." ifadesini kullandı.
Hem sağlıklı nesiller yetiştirme hedefine hem de ülkenin stratejik bir ürününe sahip çıkılması çağrısı yapan Erdoğan, sigara ve bağımlılık yapan diğer tütün ürünlerine karşı verdiği mücadeleyi anlattı.

Erdoğan, son 17 yılda bu alanda tarihi nitelikte adımlar attıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Önce 'dumansız hayat' sloganıyla sigarayla gerçek anlamda mücadeleyi biz başlattık. Dünya Sağlık Örgütü de bundan dolayı bana bir ödül verdi. 'Hayat sigarasız güzel' şiarıyla yürüttüğümüz bu mücadelede milletimizin tüm kesimlerinin desteğini aldık. Düzenlediğimiz kampanyalarla her şeyden önce sigaraya ve zararlı alışkanlıklara yönelik bakış açısını değiştirdik. Artık herkes sigarayı özenilmesi gereken bir alışkanlık olarak değil çok ciddi sağlık problemlerine sebebiyet veren bir bela olarak bakıyor. Her yer ve ortamda sigara içme özgürlüğü yerine bireylerin temiz hava soluma hakkından bahsediliyor. Bir dönem ülkemizde otobüslerde, uçaklarda, devlet dairelerinde, kapalı alanların hepsinde rahatça sigara içilebildiğini düşündüğümüzde elde edilen başarıların değeri daha iyi anlaşılacaktır. Şu anda dünyada öyle bir konuma geldik ki bakıyorsunuz caddenin bir kenarındaki kaldırımda sigara yasak, diğer tarafta serbest bırakıyorlar. Şu anda Almanya'da her iki kaldırımda da yasaklanması konuşuluyor. Niye? Her şey ortada da onun için..."

'GELİN BU MÜCADEKEYİ BERABERCE YÜRÜTELİM'

Geçen sene yürürlüğe giren yasayla reklamlar, sinema ve tiyatro salonlarında sergilenen eserlerde, internetle topluma açık ortamlarda tütün ürünlerinin veya görüntülerinin kullanılmasını yasakladıklarına dikkati çeken Erdoğan, eğitim, sağlık ve spor tesislerinde sigara satışını da men ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tek tip paket uygulamasına da değinerek, şöyle devam etti:

"Artık sigara paketlerinin üzerinde hiçbir ilgi çekici, özendirici hiçbir unsurun bulunmasına müsaade etmeyeceğiz. Açık alan yerine açık sınırlanmış alan tarifi üzerinde çalışıyoruz. Yurt dışında oldukça yaygın olan ve 'duman odaları' diye tarif edilen sigara içme ortamlarını biz de devreye alacağız. Tütünle mücadelemizi gevşetmeden, geri adım atmadan, asla rehavete düşmeden kararlılıkla sürdürmemiz gerekiyor. Çünkü mücadele zayıfladığında kullanım oranlarının tekrar arttığını görüyoruz. Dünya genelinde günde 20 bin kişi başta akciğer kanseri olmak üzere sigaraya bağlı hastalıktan dolayı hayatını kaybediyor. Ülkemizde her sene binlerce kardeşimizi sigaraya kurban veriyoruz. Devlet olarak tek bir insanımızın dahi sigara illetinin pençesine düşmesine seyirci kalamayız. Bu süreçte gönüllü kuruluşlarımızın, ailelerimizin, üniversitelerimizin, gençlerimizin kendilerine rol model gördüğü sanatçı ve sporcularımızın bize destek olması çok ama çok önemli. Devlet ne kadar kararlı olursa olsun sivil toplumun omuz vermediği bir mücadelenin başarıya ulaşma şansı yoktur."

65
Video paylaş / Recep ivedik 6 8 Kasım Sinemalarda
« : 07 Ekim 2019, 07:37:35 »

66
Tarık Ünlüoğlu Levent Cami'sinde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Ünlüoğlu’nun cenazesine çok sayıda ünlü isim katıldı.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu toprağa verildiUsta oyuncu Tarık Ünlüoğlu toprağa verildiUsta oyuncu Tarık Ünlüoğlu toprağa verildiUsta oyuncu Tarık Ünlüoğlu toprağa verildi

Ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan ünlü oyuncu için Mecidiyeköy Büyük Sahne – Artı Sahne’de anma töreni düzenlendi..

Törenin ardından Ünlüoğlu’nun tabutu Levent Camii'ne getirildi. Cenaze namazına çok sayıda ünlü isim katılarak Ünlüoğlu'nu son yolcuğunda yalnız bırakmadı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından tabutu omuzlarda taşınan Ünlüoğlu, Zincirli Kuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAZİYELERİNİ İLETTİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan'ı arayarak başsağlığı diledi.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Erdoğan, Gülenay Kalkan'ı telefonla arayarak eşi Tarık Ünlüoğlu'nun vefatı nedeniyle taziye dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Tarık Ünlüoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Arkadaşları Tarık Ünlüoğlu'na son görevini yerine getirmek için törende hazır bulundu. Ayakta durmakta zorlanan Gülenay Kalkan'a oyuncu Selçuk Yöntem destek oldu. Gülenay Kalkan, eşinin tabutuna sarılıp gözyaşlarına boğuldu.

67
Kur'an-ı Kerim / Namaz Rehberi uygulaması
« : 02 Ekim 2019, 15:40:59 »

68
Erbakan'dan Erdoğan'a: 'Ey İsrail', 'Ey Amerika' demek güzel ama bir de vatandaşımızın acı gerçekleri var

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Cumhurbaşkanımızın BM Genel Kurulu'nda tarihe not düşen ve bütün mazlum milletlerin sesi olan tarihi konuşmasını takdir ediyoruz" dedi ve ekledi: "Bir konuşma da olsa 'Ey İsrail', 'Ey Amerika' demek güzel ama bir de vatandaşımızın, memurumuzun, çiftçimizin, emeklimizin acı gerçekleri var."

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, partisinin genel merkezinde düzenlenen il başkanları toplantısı öncesinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'ndaki konuşmasını milletçe desteklediklerini belirten Erbakan, şunları söyledi:
"Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda tarihe not düşen, yüreklerimize su serpen ve bütün mazlum milletlerin sesi olan tarihi konuşmasını en içten şekilde takdir ediyoruz. Bu konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanı'nın yerden göğe kadar haklı olduğunu ve aslında az bile söylediğini açık bir şekilde ifade ediyoruz. Bugüne kadar Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda ülkemiz adına böylesi bir konuşma yapılmamıştı. En azından sözle de olsa zulme, haksızlığa ve sömürüye karşı böyle bir duruşun sergilenmesi son derece büyük bir mana ifade etmektedir."
BM'deki konuşmanın ülke sorunlarını çözemeyeceğini ifade eden Erbakan, "Sözle de olsa, bir konuşma da olsa 'Ey İsrail', 'Ey Amerika' demek güzel ama, bir de Türkiye'mizin, vatandaşımızın, memurumuzun, çiftçimizin, emeklimizin acı gerçekleri var. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda en güzel konuşmayı yapsak da işsizimiz iş bulmuyor. Tarlalarımız ekilmiyor, ihracatımız artmıyor, borcumuz azalmıyor" ifadelerini kullandı.

Amerika ve İsrail ile ortaklığın Türkiye'ye fayda vermeyeceğine dikkat çeken Erbakan, "Malatya Kürecik Radar Üssü'nün ve İncirlik Üssü'nün kapatılmasını, Kıbrıs'ta uygulanan tavizkar politikanın bir an önce terk edilmesini" istedi.

'BİR SENE İÇİNDE 100 MİLYAR DOLAR MİLLİ KAYNAK BULACAK ÇALIŞMAYI TAMAMLADIK'

Son dönemde yapılan zamların vatandaşları zorladığına işaret eden Erbakan, çocuğuna kırtasiye malzemesi alamayan vatandaşların, asgari ücretle geçinmek zorunda kalanların dertleriyle dertlenilmesini istedi.

69
Video paylaş / Karpuz tadında Kabak
« : 22 Eylül 2019, 15:35:07 »

70
Hikayesi Olan Türküler / Tüm Şehir Ağladı
« : 16 Eylül 2019, 10:03:13 »
Aslı “Su gibi” albümünde bulunan bu duygusal şarkıyı, şaşırtıcı bir biçimde yurt dışına gitmeye karar veren kız kardeşi için yazmış.

71
Hikayesi Olan Türküler / Elfida
« : 16 Eylül 2019, 09:57:12 »
Anadolu Rock tarzının en iyi temsilcilerinden Haluk Levent bu şarkıyı, Beyzanur adında 4 yaşında, amansız bir hastalıkla mücadele eden küçük bir kız için yazmış.

72
Hikayesi Olan Türküler / Ayşem
« : 16 Eylül 2019, 09:53:40 »
Kıraç bu şarkıyı yıllardır aşık olduğu şimdi ise eşi ve çocuğunun annesi olan Ayşe adında bir genç kadına yazmış.

73
Video paylaş / Bizim Sülale Sohbetviva AiLesi
« : 14 Eylül 2019, 05:47:00 »

74
Video paylaş / Yanağı çok tatlı
« : 14 Eylül 2019, 05:46:07 »

75
Sarkı Sözleri / Bir ülkücü kız sevdim
« : 12 Eylül 2019, 21:17:36 »
bir ülkücü kız sevdim
vuruldum gözlerinin karasına
dağılan saçlaranın teline vuruldum
gözlerinin hapsinde buldum aşkı
araladım gönül kapısını
içimdeki yangına su serpsin diyebir ülkücü kız sevdim
yiğit mi yiğit
bu asırda zor bulunan
yani delikanlı yürekli
mangal yürekli
türkiyem gibi bir kız sevdimülkücü bir kız sevdim
ben divane bozkurt
o deli asena
dayansın artık dağlar
yıkamazlar sevdamı
ipe götürselerde
kurşuna dizselerde
vazgeçmem asla ondan
yalnız tek feryadım var
o da ayrılıktanbir ülkücü kız sevdim
ela gözlerinde üç hilal
yüreğinde masum bir heyecan
gönül kabemdir o
baharda açan gurbet gülümdür o
peteğimdir balımdır obir ülkücü kız sevdim
sesini kattım soluğuma
ılık ılık nefesini hissettim
o ne sesti ama
yağmur gibi berrak
toprak kadar sadık bir sesti
yarabbim can vermeden evvel
onu bir kez görmeyi nasip etbir ülkücü kız sevdim
moskof diyarlarında yaşayan
ama türkü ve türklüğünü unutmayan
türkiyem gibi saf ve temiz olan
bir ülkücü kız sevdim

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22