sohbetreklam

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - fifari

Sayfa: [1]
1
Türkiye'de hayat çok güzel. Ama bazen başka bir ülkede dinlenmeye gitmek istersiniz. Ama param yok. Turizm sezonu ne zaman? kazanmak istiyorum. Veya para kazanmanın başka yollarını önerebilir misiniz?

2
Pin up casino indir kulübünün gişesi 24 saat açıktır. Oyuncunun başlangıç depozitosunu 300 dolara yükseltmesi gerekiyor. ve onu iki katına çıkarmak için. Bu kural, kara para aklama ile mücadele etmek için yönetim tarafından tanıtılmaktadır.

Aşağıdaki koşullar yerine getirilirse, başvurunun tesciline geçebilirsiniz:

Çekilme tutarı başlangıç depozitosunu çift tutardan aşıyor. Bu yapılmazsa, kasiyer% 15'e ulaşan bir komisyon empoze edecektir.
Kullanıcı hesabınızda etkin bonus yoktur. Herhangi bir hediyenin 72 saat içinde geri ödenmesi gerekir. Bu dönemde finans departmanının hizmetlerini kullanmasına izin verilmemektedir.
Oyuncu kimliğini doğruladı. Pin Up, pasaport bilgilerini onaylamadan kazançları göstermemesi nedeniyle diğer kurumlardan farklıdır. Transfer için bile 300 sent. Gembler'ın kimlik prosedüründen geçmesi gerekiyor.
Kuralları günlük limitleri. Durum ne olursa olsun, 30.000 dolardan fazla para transfer edin. Bir günde Pin Up'a gidemezsiniz.
Yönetimin oyuncuya karşı hiçbir şikayeti yoktur. Bu, doğrulama sırasında ortaya çıkan sorularla ilgilidir. Bu aşamada, reşit olmayan kumarbazların yanı sıra başkalarının ödeme bilgilerini ve kişisel bilgilerini belirtenlerin bir araya gelmesi söz konusudur.

3
Sunucu Yönetim Kadrosu / Sadakat programı neye dayanıyor?
« : 09 Aralık 2021, 19:19:04 »
Kurumun bir başka özelliği de katmanlı bir bonus programıdır. Başlangıçta acemi çok fazla almaz. Ödül seti, frispinler, para yatırma teşvikleri ve haftalık nakit geri ödeme ile sınırlıdır. Diğer ayrıcalıklar, sıralama belirlendikçe açığa çıkar.

Derecelendirme puanlarına pin noktaları denir. Bunlar, bir kumarbazın aşağıdaki eylemler için alabileceği puanlardır:

Mevduat açma. Her yeni şarj işlemi bir ila 12 puan arasında bir puan kazanacaktır. 25000 ruble cinsinden mevduat için maksimum puan sayısı atanır.
Kişisel profilinizi doldurma. Oyuncu, kendileriyle ilgili bilgileri tam olarak belirleyebilir, kimliğini doğrulayabilir ve bunun için cüzdanınıza birkaç düzine puan alabilir.
Uygulamayı indirin. Pın Up yukle , diğer lisanslı kuruluşlar gibi, bir müşteri programı aracılığıyla oynamayı teklif eder. Bu, Roskomnadzor ile sorunu otomatik olarak çözer ve ek kredilerin etkinleştirilmesine yardımcı olur.
Turnuvalara ve ödül etkinliklerine katılın. Kazan-kazan çekilişinde maksimum puan sayısı kazanılabilir. Kulüpte 5000'den fazla ruble harcayanlara bilet verilir.
Sadakat programı, 9 statüden oluşan bir piramittir. Bu merdivenden ilerlemek aşağıdakileri ifade eder:

Sonraki mevduatlar için kullanıcı hesaba daha fazla puan alır. Bununla birlikte, döviz kuru artıyor. Bu paralar sadece başlıkları satın almak için değil, aynı zamanda gerçek ruble almak için de gereklidir.
Kişisel ödüllerin sayısı artar. Bu, dahili sohbette gönderilen bireysel kuponlarla ilgilidir. Bu promosyon kodlarıyla, frispinleri etkinleştirebilir ve bunları asgari ücretlerle geri kazanabilirsiniz.
Çekilme limitleri genişletiliyor. VIP oyuncuların, birkaç ay boyunca büyük bir miktarın tam olarak aktarılmasını beklemek yerine, ikramiyelerin bir seferde çekilmesine izin veren kişisel bir yöneticisi vardır.

Sayfa: [1]