sohbetreklam

Gönderen Konu: Bir kazanç elde etmek için beş koşul  (Okunma sayısı 21016 defa)

Çevrimdışı fifari

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
Bir kazanç elde etmek için beş koşul
« : 09 Aralık 2021, 19:21:19 »
Pin up casino indir kulübünün gişesi 24 saat açıktır. Oyuncunun başlangıç depozitosunu 300 dolara yükseltmesi gerekiyor. ve onu iki katına çıkarmak için. Bu kural, kara para aklama ile mücadele etmek için yönetim tarafından tanıtılmaktadır.

Aşağıdaki koşullar yerine getirilirse, başvurunun tesciline geçebilirsiniz:

Çekilme tutarı başlangıç depozitosunu çift tutardan aşıyor. Bu yapılmazsa, kasiyer% 15'e ulaşan bir komisyon empoze edecektir.
Kullanıcı hesabınızda etkin bonus yoktur. Herhangi bir hediyenin 72 saat içinde geri ödenmesi gerekir. Bu dönemde finans departmanının hizmetlerini kullanmasına izin verilmemektedir.
Oyuncu kimliğini doğruladı. Pin Up, pasaport bilgilerini onaylamadan kazançları göstermemesi nedeniyle diğer kurumlardan farklıdır. Transfer için bile 300 sent. Gembler'ın kimlik prosedüründen geçmesi gerekiyor.
Kuralları günlük limitleri. Durum ne olursa olsun, 30.000 dolardan fazla para transfer edin. Bir günde Pin Up'a gidemezsiniz.
Yönetimin oyuncuya karşı hiçbir şikayeti yoktur. Bu, doğrulama sırasında ortaya çıkan sorularla ilgilidir. Bu aşamada, reşit olmayan kumarbazların yanı sıra başkalarının ödeme bilgilerini ve kişisel bilgilerini belirtenlerin bir araya gelmesi söz konusudur.