sohbetreklam

Gönderen Konu: jordan zoom 92  (Okunma sayısı 84 defa)

Çevrimdışı Chunborger

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
jordan zoom 92
« : 18 Kasım 2021, 05:25:10 »
Jordans Aerospace 720 har varit en av de mer märkbart aktiva modellerna inom Jumpmans livsstilskategori i år och den ser ut att fortsätta att lastbilar med mer generella släppfärger att leverera till sina fans. Efter att nyligen ha fångat vår uppmärksamhet med en "Raging Bull"-inspirerad färgsättning, drar den nu inflytande från den rena "Orca"-paletten för denna kommande tvåfärgade makeover. Baskonstruktionerna lämnas till en mestadels jordan aerospace 720 rea vit hy och färgblock med träffar av skarpt svart presenterade längs de välvda mellanfotens baljor och framfotsöverlägg som betonar dess valliknande identitet.

Jordan Brand kommer snart att släppa Apex React - en höljelös modell av Apex Utility - i en komplett "Triple Black"-färg. De höga sneakersna är den här gången klädda i svart Flyknit, vilket ger en starkt texturerad estetik för den moderna siluetten. Tonal black drar fokus mer in i sin vackra och futuristiska design, jordan apex react rea billigt med nya hälremmar och stiliserade plös- och häldrag. Den lättare ovandelen kompletteras sedan med en tjockare underdel med mellansulan som lånas från Jordans React-mellansula. Hela den futuristiska looken kompletteras av den nudlade designen på Proto Reacts yttersula.

Jordan Legacy 312 kanske inte var den mest populära siluetten av den nya Jumpman-skörden, men den hade verkligen några starka ögonblick innan den blev omkörd av märkets efterföljande hybrider och fräscha React-skor. Och även om det sistnämnda setet fortfarande är uppmärksammat än i dag, verkar det som att det bara fanns tillräckligt jordan zoom 92 på nätet med utrymme för den en gång Don C-samarbetade modellen att återgå till konversationen med dess mängd prestandauppgraderingar.

Off-White™ och Nike är tillbaka tillsammans igen, den här gången redo för lanseringen av deras samarbete Air Jordan 2 Low i "Black/Blue" och "White/Red. " Enligt Virgil Ablohs signaturestetik för sitt varumärke Off-White™, AJ2: orna har en framträdande stämplad "Off-White™ for Nike" Helvetica-märke på medialen tillsammans med detaljer som den ökända blixtlåset som är fäst vid skosnörena. nike jordan herrskor På andra håll hittar vi estetiska inslag som sulor med "pre-crumbled"-effekt som är tänkta att erkänna skons ålder, eftersom den här siluetten fyller 35 år i år.