sohbetreklam

Gönderen Konu: İstanbul sel altında ölü ve yaralı var kapalı carsi sular altında kaldı  (Okunma sayısı 904 defa)

Çevrimdışı RotaSız

  • Yönetici
  • Kıdemli Üye
  • *****
  • İleti: 428
  • Karma +1/-0
    • Profili Görüntüle


İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağışın akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Fatih'te bulunan tarihi apalıçarşı'yı su bastı. Çarşı esnafı su tahliyesi yaptı. Eminönü alt geçidi de su baskınına teslim oldu. Kabataş-Bağcılar tramvay seferi yağıştan dolayı oluşan su birikintileri nedeniyle yapılamamıştı. Vapur ve tramvay seferlerinin tekrar normale döndüğü bildirildi. Su basan Unkapanı alt geçidindeki tahliye işlemleri sırasında bir kişinin cansız bedeni bulundu.

Avcılar, Sefaköy, Bahçelievler, Çatalca, Zeytinburnu, Sarıyer, Fatih, Esenyurt, Kadıköy, Üsküdar, Tuzla, Pendik, Kartal, Beyoğlu ve Maltepe’de gök gürültülü şiddetli yağış etkili oluyor. Yağmurdan korunmak isteyenler, otobüs duraklarına, kapalı mekanlara ve köprü altlarına sığındı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde trafik yoğunluğu oluştu. Bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Çatalca’da bir elektrik direğine yıldırım düştü.

D-100 Karayolu üzerinde su birikintileri oluşurken, bazı bölgelerde trafik kazaları meydana geldi. Vatandaşların bir bölümü araçlarını yol kenarına çekerek, yağmurun dinmesini bekledi. Birçok bölgede trafik yoğunluğu oluştu.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 09:28:16 Gönderen: RotaSız »
GidenLerin ArkaSından YakmıŞım 1 Cigara GeLenLeri İzLiyoruM...