sohbetreklam

Gönderen Konu: Siteye Gerçekleştireceğiniz İkinci Yatırıma  (Okunma sayısı 209 defa)

canakar94

  • Ziyaretçi
Siteye Gerçekleştireceğiniz İkinci Yatırıma
« : 17 Nisan 2021, 23:01:35 »
Siteye gerçekleştireceğiniz ikinci yatırıma özel 555 TL'ye kadar bonus alabilirsiniz. Bu bonusu almak için en az 50 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Yatırımınız sonrasından da işlem yapmadan canlı destek hattında bağlanarak onwin bonus talep edebilirsiniz. %100 oran verilen ikinci yatırım bonusu ilk bonusun çevrimlerini tamamladıktan sonra alınabilir.

İkinci yatırım bonusu çevrimlerini tamamladıktan sonra gerçekleştireceğiniz üçüncü yatırımına %100 oran bonus verilir. 50 TL ve üzeri yatırım yaparak siteden 222 TL'ye kadar bonus alabilirsiniz. İlk yatırım bonuslarının bütünü kredi kartı dışında bütün yatırım tekniklerini kullanarak alabileceğiniz çevrimli bonuslardır. Bonus çevrimlerini oyun oyunlarında tamamlayabilirsiniz.
Canlı Oyun Discount: Canlı oyun oyunlarındaki kayıplarınıza özel verilen oyun discount bonusu %30 orandır. Bu bonusu almak için kayıp limitinin 1000 TL olması gerekiyor. 1000 TL kayıplar için %10 oran verilen bonus kayıp limiti yükseldikçe daha fazla oranlarda ödenir. Bonus çevrimi aldığınız bonus kazancının bir katı kadardır. Bonus paranızı oyunlarda bir kez kullandıktan sonra para çekme talebinde bulunabilirsiniz. İlk yatırım bonusundan yararlanan kullanıcılar bu bonustan yararlanamaz.

Kredi Kartı Yatırım Bonusu: Spor yatırımı yaparak kullandığınız yatırım tekniklerine özel bonuslar alabilirsiniz. Kredi kartı tekniğine yer veren site yatırımınıza özel %5 bonus verir. Bonus almak için VISA ya da Mastercard ile en az 50 TL yatırım yapmanız gerekiyor. Yatırım işleminiz sonrasından da canlı destek hattında bağlanarak bonus talep edebilirsiniz.
%20 Geri Ödeme Bonusu: Slot oyunlarındaki kayıplarınız için %20 oran kayıp bonusu alabilirsiniz. Salı ve perşembe günleri en az 50 TL yatırım yaparak slot oyunlarında kullanmanız ve yatırımın tamamını kaybetmiş olmanız gerekiyor. Sitenin canlı destek hattında bağlanarak bonus talep edebilirsiniz. Bonus paranız hesaplarınıza aktarıldıktan sonra oyunlarda bir kez kullanarak çevrimini tamamlayabilirsiniz.

Havale Yatırım Bonusu: Banka havalesi tekniği kullanarak gerçekleştireceğiniz 50 TL yatırımlara özel siteden %10 havale bonusu alabilirsiniz. Çevrimli verilen bonus paranızı slot oyunlarında ve canlı oyun oyunlarında kullanabilirsiniz. Bonus almak için yatırım yaptıktan sonra canlı destek hattında bağlanarak talep etmeniz gerekiyor.

Haftalık Yatırım Bonusu: Spor kullanıcılarının pazartesi yapacağı ilk yatırımına özel 5000 TL'ye kadar bonus verir. En az 50 TL yatırım yaparak ilk yatırımınızda %25 oran bonus alabilirsiniz. Aynı hafta ortamında ilk bonusun çevrimlerini tamamladıktan sonra ikinci kez yatırım yapabilir ve %25 oran ikinci bonus alabilirsiniz.

Hafta sonu Yatırım Bonusu: Bonus alternatifleri fazla belirleme edilen site kullanıcılarının hafta sonu yapacağı yatırımlara özel %25 bonus verir. Siteye Cumartesi ve pazar günleri ilk yatırımınızı yaparak canlı destek hattından bonus talep edebilirsiniz. Bonus almak için en az 50 TL yatırım yapabilirsiniz. Kredi kartı onwin giriş dışında bütün ödeme teknikleri geçerlidir. Bu bonustan elde edebileceğiniz maksimum tutar 1000 TL olarak belirlenmiştir. Maksimum limit üstündeki kazançlarınız hesaplarınızdan silinir. Bonus çevrimini tamamlamak için slot, oyun ve canlı oyun oyunlarında kullanabilirsiniz.

Cepbank Yatırım Bonusu: Spor kullanabileceğiniz bütün yatırım tekniklerine özel bonus vermektedir. Sitenin güncel bonus kampanyaları arasında yer alan Cepbank bonusu %15 oran verilen limitsiz bonustur. Bonus almak en az 50 TL yatırım yapabilirsiniz. Yatırımlarınıza özel alacağınız bonusun üst limiti yoktur. Bonus paranızın hesaplarınıza aktarılması için canlı destek hattından talep etmeniz gerekiyor. Bonus çevrimlerini oyun ve canlı oyun oyunlarında tamamlayabilirsiniz.

https://onwinyenigiris.com/