sohbetreklam

Gönderen Konu: Online Para Yatırım Bonusu  (Okunma sayısı 192 defa)

canakar94

  • Ziyaretçi
Online Para Yatırım Bonusu
« : 17 Nisan 2021, 23:04:40 »
Online Para Yatırım Bonusu: Online ödeme sistemleri belirleme edilen papara, Ecopayz ve Sezon tekniklerini kullanarak siteden %15 bonus alabilirsiniz. Bonus almak için en az 50 TL sayısal sayısal sayısal biriminde yatırım yapmanız gerekiyor. Bonus çevrimlerini slotlar, canlı oyun ve spor kategorisinde gorabet tamamlayabilirsiniz. Bu bonustan elde edebileceğiniz maksimum tutar 1000 TL'dir. 1000 TL üstündeki kazançlarınız hesaplarınızdan otomatik olarak silinir.

QR Kod Yatırım Bonusu: Ödeme teknikleri arasında QR kod tekniğine yer veren site yatırımlarınıza özel bonus verir. QR kod tekniği kullanarak siteye en az 50 TL yatırım yapabilir ve %20'si kadar bonus alabilirsiniz. Bonus almak için yatırım yaptıktan sonra anaparanızla işlem yapmadan canlı destek hattında bağlanmanız gerekiyor. Hediye bakiyenizi oyun slot oyunlarında ve canlı oyun oyunlarında kullanabilirsiniz. Bu bonus yalnızda garanti bankası ile yapılan ödemeler için geçerlidir.

Spor Yatırım Bonusu: Menüsünde spor haberlerini bulabileceğiniz site bedava haber yapılmasına da imkân tanır. Bonus almak için kredi kartı ödeme tekniği dışında rastgele bir tekniği kullanarak en az 50 TL yatırım yapmanız gerekiyor. Yatırım tutarının %10'u kadar bonus alabilirsiniz. Canlı destek hattında bağlanarak alacağınız bonusu yalnızca spor haberlerinde kullanarak çevrimlerini tamamlayabilirsiniz.

Üst Limitsiz Papara Yatırım Bonusu: Online ödeme sistemlerinden belirleme edilen papara ile gerçekleştireceğiniz yatırımların üst limiti olmadan %15'i kadar bonus alabilirsiniz. Bonus almak için yatırmanız gereken en az tutar 100 TL olarak belirlenmiştir. Yatırım yaptıktan sonra paranızla işlem yapmadan canlı destek hattında bağlanarak bonus talep edebilirsiniz. Bonustan elde ettiğiniz kazançları çekmek için 30 katı çevrim yapmanız gerekiyor. Bonus çevrimini oyun ve canlı oyun kategorisinde yer alan bütün oyunlarda tamamlayabilirsiniz.

Bitcoin Yatırım Bonusu: Güvenilir ödeme tekniklerinden biri belirleme edilen Bitcoin ile yatırım yaparak siteden yatırımının %5'i kadar bonus alabilirsiniz. Bitcoin ile siteye en az 50 TL yatırım yaparak bonus almaya gorabet giriş hak kazanabilirsiniz. Bonus çevrimlerini oyun ve canlı oyun kategorilerinde tamamlayabilirsiniz. Kazançlarınızı çekmek için 30 katı çevrim yapmanız gerekiyor.

Oyun Kayıp Bonusu: Oyun kayıp bonusu her gün yararlanabileceğiniz bir kampanyadır. Bonus almak için en az 50 TL yatırım yapmanız gerekiyor. 50 TL ve üstündeki kayıplarınıza özel siteden kayıp bonusu alabilirsiniz. Bu bonus ile elde edilebilecek maksimum kazanç 250 TL'dir. Kayıp bonusu almak için siteye aynı gün ortamında yatırım yapma koşulu yoktur. Herhangi bir teknikle yaptığınız yatırımları kaybetmeniz sonrasından da canlı destek hattında bağlanarak bonus alabilirsiniz. Bonus almak için hesaplarınızda fazla 5 TL olmalıdır. Kayıp bonusları hesaplanırken aynı gün ortamında yaptığınız çekimler de hesaba katılır.

Spor Kayıp Bonusu: Spor haberlerinde en az 50 TL kaybetmeniz sonrasından da %10'u kadar kayıp bonusu alabilirsiniz. Bu bonusu almak için kredi kartı dışında bütün ödeme tekniklerini kullanabilirsiniz. Spor kayıplarınız sonrasından da canlı destek hattında bağlanarak bonus talebinde bulunmanız gerekiyor. Bonustan elde edebileceğiniz maksimum kazanç 500 TL'dir. Bakiyeniz 5 TL ve altında olmalıdır. Para yatırım bonusu alan kullanıcılar bu bonustan yararlanamaz.

https://gorabet.online/