sohbetreklam

Gönderen Konu: Arkadaş Davet Bonusu  (Okunma sayısı 215 defa)

canakar94

  • Ziyaretçi
Arkadaş Davet Bonusu
« : 17 Nisan 2021, 23:07:22 »
Arkadaş Davet Bonusu: Bu bonusu almak için siteye en az 100 TL yatırım yapmış olmanız gerekiyor. Davet ettiğiniz kullanıcının yapacağı ilk yatırım kadar bonus alabilirsiniz. 100 TL'ye kadar alabileceğiniz bonustan yararlanmanız için para yatırma bonusundan yararlanmamış olması gerekiyor. Davet edilen kullanıcının 30 gün ortamında siteye en az 50 TL yatırım yapması halinde bonus almaya betkur hak kazanırsınız. Canlı destek hattında bağlanarak yatırım yapan kişinin hesap bilgileri vermeniz sonrasından da bonus alabilirsiniz.

Çevrimsiz Oyun Bonusu: siteye pazar günleri gerçekleştireceğiniz yatırımlara özel çevrimsiz oyun bonusu alabilirsiniz. Bonus almak için en az 50 TL tutarında yatırım yapmanız gerekiyor. Yatırımların %20'si kadar verilen bonustan elde edebileceğiniz maksimum kazanç 1000 TL'dir. Çekim işlemi gerçekleştirme için oyun ve canlı oyun oyunlarında 5 kez çevirmeniz yeterlidir.

Çevrimsiz Spor Bonusu: Kredi kartı tekniği dışında gerçekleştireceğiniz 50 TL ve üzeri yatırımlarla siteden %10 oran spor bonusu alabilirsiniz. Spor haberlerinde geçerli belirleme edilen bonusun rastgele bir oran kısıtlaması yoktur. Bu bonustan 1000 TL'ye kadar yararlanabilirsiniz. Sistem kuponları dışında kupon yaparak bonustan kazanç sağlamanız mümkündür.

Sanal Haber Kayıp Bonusu: Menüsünde sanal haberlere de yer veren site kayıplarınıza özel geri iade bonusu verir. Bu bonus yalnızca sanal spor kategorisinde ortaya gelen kayıplarda geçerlidir. Kredi kartı ödeme tekniği dışında yaptığınız yatırımları sanal haberlerde kullanabilir ve en az 50 TL kaybınız olması halinde bonus alabilirsiniz. Bonus almak için sitenin canlı destek hattında bağlanarak bonus talebinde bulunmanız gerekiyor. Bu bonustan elde edebileceğiniz maksimum kazanç 250 TL olarak belirlenmiştir.

Spor slot oyunları, spor haberleri ve canlı oyun oyunları ile gelişmiş bir platform sunmuştur. Sitenin kullanıcılarına özel sunmuş var bulunduğu birçok kampanya da sahip olunandır. Oyunlara katılmak ve kampanyalardan yararlanmak için gerçekleştireceğiniz işlemlerle alakalı bilgi ve yardım almak için destek birimlerine bağlanabilirsiniz. Spor kullanıcılarına her konuda yardım alma imkânı sunmuştur.

Siteden yardım almak için ana sayfasında bulabileceğiniz canlı destek butonuna tıklayabilirsiniz. Açılan mesaj penceresinde ad ve E-posta bilgilerini girerek kendinizi tanıtmanız istenir. İstenen bilgileri girmeniz betkur giriş sonrasından da mesajınızı aratarak canlı desteğe bağlanabilirsiniz. Kullanıcı danışmanları sorularınıza kısa vakit ortamında yanıt verecektir. Online yardım hattında günün her Vakit'inde bağlanabilirsiniz. Aynı zamanki telegram, sosyal medya hesapları ve destek E-posta adresi ile de siteden yardım alma şansınız vardır.

https://betkursikayet.com/