sohbetreklam

Gönderen Konu: Tanımak isterdim Sadece seni tanımak isterdim  (Okunma sayısı 1743 defa)

Çevrimdışı RotaSız

  • Yönetici
  • Kıdemli Üye
  • *****
  • İleti: 428
  • Karma +1/-0
    • Profili Görüntüle
Tanımak isterdim Sadece seni tanımak isterdim
« : 08 Nisan 2019, 14:52:31 »
Tanımak isterdim seni .En sevdiğin rengi bilmek isterdim mesela! Senin dinlediğin şarkıları dinlemek isterdim.Nasıl nefes alıp verdiğini bile bilmek isterdim!
Senle uzun uzun konuşmak isterdim ! H'ayeller kurmak ,saatlerce saçmalamak isterdim... H'iç ama h'iç sıkılmazdım senden ! Çünkü sen varsın diye , Sensizlikten sıkılmadım ben.
Özlemek isterdim seni ! Senle iki gün konuşmadık diye h'ıçkıra h'ıçkıra ağlamak isterdim. Bir h'afta sesini duymadım diye h'asta olmak isterdim. Sen yoksun diye , Ölmek isterdim !
Kızıp , küsmek isterdim sana ! Mesajlarıma geç cevap verdin diye trip atmak isterdim Kıskanmak da isterdim seni Yanından geçen sana mesaj atan her kızı kıskanmak isterdim.
Senle bir olmak isterdim ! Aynı kulaklıktan şarkı dinlemek , Senle bisiklete binmek , yağmurda ıslanmak isterdim. Ayrıca formalarızı giyip, Futbol maçına gitmek isterdim .
Karışmanı isterdim her şeyime ! Saçıma başıma giydiklerime . Beni kıskanmanı da isterdim , Beni kendinden bile kıskanmanı isterdim .
Senle mutlu olmak isterdim ! Saatlerce kahkaha atmak isterdim . Adımı , adını duyduğumda , Gülümsemek , gülümsetmek isterdim. Gülümseme sebebin olmak isterdim...
Ama ben en çok benim olmanı isterdim! Kalbinde yer almak, Sana özgürce Seni Seviyorum diyebilmek. H'ayatında h'ayat olmak; Ve bir gün senle aynı eve girmek Çok isterdim...
GidenLerin ArkaSından YakmıŞım 1 Cigara GeLenLeri İzLiyoruM...